سفارش تبلیغ
صبا ویژن
راهنمایی کامیاب تر از دانش نیست . [امام علی علیه السلام]
 

یکشنبه 92 مهر 21 , ساعت 4:54 عصر

امروزه دیگر آنچنان که شیمیدان ها می پنداشتند تهیه الماس کار دشواری به نظر نمی رسد.روشی که به تازگی جهت تولید ساده و ارزان الماس به کار گرفته شده می تواند در آینده به روشی صنعتی با کاربردی گسترده جهت پوشاندن مواد با الماس بینجامد.در این فرایند الماس به شکل جواهر و با قیمت بالا تولید نمی شود چنان که قطر بلورهای الماسی که از این روش به دست می آید بیش از 5 نانو متر نیست.هزینه های تولید این نوع الماس به اندازه ای چشمگیر پایین است از این رو از آن می توان برای کاربردهایی همچون تولید بالشتک های ترمز خودروها بهره گرفت.در کنار این روش دو فرایند دیگر نیز برای تولید الماس وجود دارد.


در این فرایند ها در فشارهای بسیار بالا یا در جریان پلاسمای پرانرژی سیلسیم از ترکیب سیلسیم کربید حذف می شود.اما هزینه هر دو روش بسیار بالاست و تنها در مقیاس های کوچک کاربرد دارند.


یوری گوگتسی از دانشگاه درکسل فیلادلفیا در فشار هواکره موفق به پیاده سازی روش یاد شده برای تولید الماس در یک کوره شد.گروه پژوهشی او مخلوطی از گاز کلروهیدروژن را در دمای 1000درجه سلسیوس از رویSiCگذراندند. هنگامی که کلر با سیلسیم واکنش می دهد. کربن به جا مانده به صورت بلورهایی در ابعاد نانو متر در شکل الماس و یا گرافیت و چند شکل غیر معمول کربن ترتیب می یابد که از آن جمله می توان به لوله های نانو ,کربن های پیازی شکل و لونسدانیت که شکلی کمیاب از کربن با بلورهای شش وجهی است اشاره کرد.گفتنی است که این شکل کمیاب به طور طبیعی تنها در محل برخورد شهاب سنگ ها با زمین ایجاد میشود.

لایه نازک بلورهای کربن که به این ترتیب تشکیل می شود پوششی سخت شبیه به الماس است و ساختار غیر معمول آن ویژگی های خاصی به آن داده است.این ماده جاذب رطوبت و رسانای جریان الکتریسیته است.

به هرحال در پی تولید این نوع الماس دایتر گروئن از آزمایشگاه بین المللی آرگون در ایالت الینویز بر این باور پا فشاری می کند که این ماده نمی تواند به درستی خواص مکانیکی خود را حفظ کند.او می گوید:( پیوند میان بلورهای ریز نمی تواند به اندازه کافی برای کاربردهای یاد شده محکم باشد.)

او همچنین بر این باور است که این فرایند بسیار محدود است زیرا تنها می توان آن را روی سیلسیم کربید پیاده کرد

[ پنجشنبه نهم تیر 1390 ] [ 8:32 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(25); نظر بدهید

عوامل شیمیایی اعصاب
مقدمه

عوامل اعصاب، سمی‌ترین‌گروه از عوامل شیمیایی هستند که عوارض ناشی از مسمومیت آن ها عبارتند از افزایش ترشح بزاق، انقباض مردمک چشم، تظاهرات معده ای- روده ای ( تهوع و استفراغ، درد در ناحیه شکم و دفع غیر ارادی ادرار و مدفوع )، انقباضات عضلانی غیر ارادی یا توئیچ ( فقدان تعادل و تلوتلو خوردن )، پرش های عضلانی یا فاسیکولاسیون را می توان نام برد.
شرایدر و همکاران او ( شیمیدان های آلمانی ) عوامل عصبی تابون، سارین و سومان را به ترتیب در سال های 1937 و 1938 و 1944 سنتز کردند. این ترکیبات در جستجوی یافتن حشره کش های بهتر سنتز شدند ولی سمیت شدید و خواص شیمیایی فیزیکی مناسب آن ها را به عنوان عوامل شیمیایی بالقوه مطرح ساخت. اگرچه از این عوامل در طول جنگ جهانی دوم استفاده نشد ولی آلمان ها مقادیر عظیمی از تابون و سارین را در اختیار داشتند.
چند سال بعد از جنگ جهانی دوم، در سال 1949 دکتر راناگیت گوش که به ساخت حشره کش ها در صنایع شیمیایی سلطنتی انگلستان مشغول بود، عامل عصبی بسیار سمی تری را کشف کرد. این عامل عصبی بسیار چسبنده و سنگین بود و به وسیله شیمیدان ها در زرادخانه رادگوود پالایش شد و VX نام گرفت. عوامل عصبی به دو گروه اصلی تقسیم می شوند : عوامل G و عوامل V.
دسته بندی دیگری نیز برای این عوامل وجود دارد که آن ها را به عوامل ناپایدار ( سارین GB، سومان GD و تابون GA ) و عوامل پایدار ( VX و سومان غلیظ و سفت شده 55-VR) تقسیم می کند. این طبقه بندی بر اساس پایداری محیطی این عوامل می باشد. آخرین اطلاعات بدست آمده نشان می دهد که عامل عصبی دیگری به نام سیکلوهگزیل فسفونوفلوئوریدات GF ((GMPF وجود دارد ولی اطلاعات دقیقی در مورد سنتز آن در دست نیست. در مورد عوامل سری V ، مجموعه اطلاعات بسیار کمتر است. این ترکیبات در خواص و مکانیسم عمل مشابه با عوامل G ولی قویتر و موثرتر می باشند.

فرمول کلی عوامل اعصاب به صورت (CH2N(R?)2) RO(R??)PO(SCH2) می‌باشد که R و R? و R? گروه های آلکیل می باشند.
عوامل سری V به دو دسته VE و VM تقسیم می شوند تفاوت آن ها در گروه R? می باشد.

بدین ترتیب اتم مرکزی فسفر با یک پیوند دو گانه به اکسیژن متصل است. R1 و R2 معمولاً گروه های آلکیل یا آلکوکسی و یا آمین هستند. گروه X که بخش فعال و اصلی مولکول را تشکیل
می دهد عبارت است از آنیون های اسید آلی یا معدنی مانند فلوئورین، سیانات و تیوآمین. عوامل ناپایدار سری G از طریق دستگاه تنفس جذب بدن شده و ایجاد ضایعه می نمایند. برعکس، عوامل پایدار سری V هم از طریق دستگاه تنفس و هم از طریق پوست جذب شده و ضایعه ایجاد می نماید. VX یک مایع روغنی و غیرفرار می باشد که ماندگاری بیشتر در طبیعت را سبب می شود.
جدول2. عوامل سری v
R" R" R
C2H5 C2H5 C2H5 VE
C2H5 CH3 C2H5 VM[/center]

خواص فیزیکی:
در شرایط معمولی کلیه عوامل عصبی ( GA ، GB ، GD ، VX ) به صورت مایع هستند.
نقطه ذوب آن ها پایین تر از C ?50- و تقطه جوش آن ها بین C ?150 تا C ?300 می باشد.
اگرچه همه عوامل عصبی به صورت خالص بدون بو توصیف شده اند ولی سارین، سومان، تابون و VX به صورت ناخالص به ترتیب دارای رایحه ای شبیه میوه، کافور، ماهی و ماهی گندیده هستند. بوی شبیه ماهی در تابون و VX به دلیل وجود گروه های آمینی در ساختار شیمیایی این ترکیبات می باشد. رنگ این عوامل نیز به درجه خلوص این مواد بستگی دارد.

در میان عوامل عصبی، سارین بالاترین فشار بخار را دارد و از این لحاظ مناسب ترین عامل جهت کاربرد نظامی و آلوده نمودن منطقه وسیع عملیاتی است. سرعت تبخیر سارین مانند آب ست و به همین علت، آلودگی منطقه به وسیله سارین مدت زیادی به طول نمی انجامد و سیکوزیته عوامل شیمیایی تعیین کننده قابلیت نفوذ آن ها به داخل خلل و فرج می باشد.
ادامه مطلب
[ پنجشنبه نهم تیر 1390 ] [ 8:1 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(24); نظر بدهید
گاهی اوقات سرفه‌های فصل سرما را هیچ قرص و شربتی درمان نمی‌کند اما تجویز یک جوشانده سنتی مانند گل‌‌گاوزبان به صورت مرهمی قوی عمل خواهد کرد.

این گیاه بومی گیلان بوده و از قدیم در بسیاری نقاط گیلان به صورت خودرو وجود داشته است؛ برگها و به مقدار کمتر گلها اندامهایی هستند که مورد استفاده دارویی قرار می‌گیرند.

ترکیبات شیمیایی موجود در گل‌گاوزبان شامل ساپونین، موسیلاژ، رزین‌ها، تانن‌ها، کلسیم، پتاسیم و ویتامین C است و در بعضی کشورها آن را داخل سالاد می‌ریزند. گل‌‌گاوزبان را به صورت تازه یا خشک، به شکل دم‌کرده یا جوشانده می‌توان مصرف کرد.

دم‌کرده گل‌‌گاوزبان برای درمان سرماخوردگی همراه با تب، تسکین سرفه، از بین بردن ورم حفره‌های بینی، گرفتگی صدا، تنگی نفس، درد گلو و درمان ناراحتی‌های مجاری تنفسی بسیار مفید است. برای تهیه این دم‌کرده 15 گرم از برگ و مقداری گل این گیاه را داخل آب جوش ریخته و بگذارید دم بکشد.

این جوشانده را بعد از هر وعده غذایی با کمی قند و شکر نوش ‌جان کنید؛ البته به یاد داشته باشید که گل‌ گاوزبان به علت داشتن آلکالوئید برای زنان حامله و شیرده مضر است. مصرف بیش از 5 روز مداوم این گیاه ممکن است باعث عادت شود؛ بنابراین پس از 5 روز استفاده از آن در صورت نیاز، 3 روز فاصله انداخته و سپس دوباره مصرف کنید.

[ چهارشنبه هشتم تیر 1390 ] [ 1:50 PM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(23); نظر بدهید
 دوست داری بخندی  اینم طنزشیمی

یه روز یه فیزیکدان، یه زیست شناس و یه شیمی دان که شنا بلد نبودن برای اولین بار میرن

به اقیانوس.

فیزیک دان میگه: "من میخوام درباره فیزیک امواج تحقیق کنم." و میپره تو آب و دیگه برنمی گرده.

زیست شناس میگه: " من میرم درباره گیاهان کف اقیانوس تحقیق کنم." و اونم به سرنوشت فیزیک دان دچار میشه.

شیمی دان چند ساعتی منتظر میشه و بعد توی دفترچه گزارشش مینویسه: " آب دریا فیزیکدان ها

و زیست شناس ها را در خود حل می کند. ..." به ادامه مطلب برین برای بقیش..........

 


ادامه مطلب
[ شنبه بیست و یکم خرداد 1390 ] [ 8:54 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(22); نظر بدهید
زن از دید علم شیمی:
این عنصر کم تر در طبیعت به صورت آزاد یافت می شود و بیش تر به صورت یک ترکیب یا ماده ای چون انیدرید تبلور و سولفات خودبینی در منازل یافت می گردد.
طرز تهیه: برای تهیه این عنصر باید مقداری اکسید اسکناس ونیترات کادیلاک هشت ظرفیتی را در یک ویلا مخلوط کرده و بعد از مدتی گاز سولفور عشوه متصاعد می شود.در نتیجه به صورت رسوب در ته ویلا باقی می ماند. البته از زبان چرب و نرم هم میتوان به صورت کاتالیزور استفاده کرد.
خواص شیمیایی: بعضی از انواع این عنصر میل شدیدی برای ترکیب شدن با نیترات کرم پودر و سولفات... دارند که بعد از ترکیب شدن با این مواد نسبتاً قابل تحمل می شوند.بعضی از انواع این عنصر با خورده شیشه همراه است و خاصیت شوهرآزاری شدیدی دارند.
خواص فیزیکی: از جنس بسیار حساس می باشد و به سرعت تحت تآثیر محیط و احساسات قرار می گیرد.اگر مقداری اسید خشونت و کربنات سوزآور دیگری به نام هوو به آن اضافه کنیم فوراً ذوب شده و به صورت اشک روان می گردد و اصلاً میل ترکیب شدن با عنصر مرد را ندارد.اما به محض استفاده از کاتالیزور لبخند آن چنان با این عنصر ترکیب می شود که جدا شدنی نیست!
مرد از دیدگاه علم شیمی:
این عنصر اکثراً در طبیعت به صورت آزاد و علاف یافت می شود. ارزان بودن این عنصر به درصد فراوانی آن برمی گردد.این عنصر گاهی به صورت یک ترکیب با ماده ای چون سولفید حسادت و سولفات رو (از نوع سنگ پای یافت شده در معادن قزوین)در خیابان یافت می گردد.این عنصر به علت واکنش زیاد همواره باید زیر نظر نگه داری شود.
طرز تهیه: برای تهیه این عنصر باید واکنش های شیمیایی عجیب و غریبی را متحمل شد. ابتدا مقداری اکسید اسکناس و نیترات زوریم شش ظرفیتی را در مقداری سنگ پای قزوین حل کرده و بعد از مدتی گاز ادعا و سولفور قپٌی از آن متصاعد می شود.در نتیجه به صورت رسوب روی دیواره خیطی باقی می ماند.البته از ملاقه و وردنه هم میتوان به عنوان کاتالیزور استفاده کرد.
خواص شیمیایی: بعضی از انواع این عنصر میل شدیدی برای ترکیب شدن با نیترات ژل و سولفونات روغن نباتی و گریس دارندکه بیش ترین کاربرد آن ها در پاکیزگی هوای آلوده ی خیابان ها می باشد.نوع دیگری از این عنصر به علت اندکی ته چهره و آب اکسیژنه ارتباط محکمی با خورده شیشه دارد و دارای خاصیت موزی گری و همسرآزاری شدیدی هستند که برای خالص کردن این عنصر کافیست که آن را در یک سیستم سربسته مثل آشپزخانه قرار داد و با استات قابلمه و چکش مخلوط نمود.
*نکته 1: در صورت کمبود امکانات آزمایشگاهی از قبیل ملاقه و وردنه میتوان از حرارت 1500 درجه جیغ فرابنفش برای ذوب این عنصر استفاده کرد که در این صورت رسوب به صورت موش درآمده و دارای قابلیت مفتول شدن هم می باشد.نکته دیگر اینکه برای اطمینان از کم شدن خورده شیشه و سولفات روی در این عنصر می توان تا سه بار آن را با کابل برق 100 ولت الکترولیز نمود.
**نکته 2: به علت وجود کربنات هوش و اندکی اکسی شیطنت در عنصر زن،عنصر مرد مجدداً به صورت هویج رسوب میکند و از آن بخار عشق و عاشقی متصاعد می شود که البته به محض یک برخورد موَثر دیگر با عنصر زن به سرعت با آن هم الکترون شده وقضیه یار و... به صورتO2 از آن آزاد می شود.
منبع:http://www.daneshju.ir/forum/f1170/t124717.html
[ شنبه بیست و یکم خرداد 1390 ] [ 8:37 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(21); نظر بدهید
چطور میشود آتش طبی که در بسیاری از شعبده بازی ها درست می کنند را ایجاد کنیم ؟

عمل :

از یک قطره چکان دو قطره مایع به داخل لیوان کاغذی ریخته و این لیوان را روی یک صفحه نسوز قرار می دهید. بعد از چند ثانیه فعل و انفعالی همراه با انفجار و شعله صورت میگیرد.

مواد مورد نیاز:

یک گرم پر منگنات دو پتاس سائیده ، یک قطره چکان حاوی گلیسیرین ، صفحه نسوز .

چرا :

پر منگنات دو پتاس خیلی سریع گلیسیرین را اکسید می نماید و در اثر حرارت زیاد حاصله از فعل و انفعال شعله ایجاد می شود.

چطور:

یک لیوان کاغذی حاوی پر منگنات دو پتاس را روی یک صفحه نسوز قرار داده و گلیسیرین را قطره قطره اضافه نمائید. می توان به جای لیوان کاغذی یک بوته آهنی بکار برد. اگر این بوته آهنی را قبلا گرم نمایید واکنش سریعتر انجام می پذیرد والا زمان لازم به چند دقیقه می رسد تا شعله ظاهر شود. این آزمایش در تاریکی موثرتر است.

[ شنبه بیست و یکم خرداد 1390 ] [ 8:31 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(20); نظر بدهید
 

تمیزی فقط حمام کردن و عطر و ادکلن زدن نیست. شما ممکن است بسیاری از اصول اولیه بهداشتی را هم رعایت کنید اما فقط با چشم‌پوشی از چند نکته ظریف اما مهم، دچار بوی نامطبوع بدن شوید. در صفحه «پوست و مو»ی این هفته با برخی عواملی که انتظار ندارید باعث بو گرفتن بدن شوند آشنا می‌شوید...


1) اگر بعد از دوش گرفتن خودتان را خوب خشک نمی‌کنید...


رطوبت بین چینه‌های پوست مثلا زیر سینه‌ها زیربغل، کشاله‌های ران و یا لای انگشتان پا محبوس می‌شود و چون در این قسمت‌ها راهی برای ورود هوا وجود ندارد، برای قارچ‌ها و باکتری‌ها فرصتی مناسب پیش می‌آید که به تولید مثل بپردازند و در نتیجه بوی بد و سوزش ایجاد شود.


? راه حل: بعد از اینکه از حمام بیرون آمدید و خودتان را خشک کردید، سشوار را روی درجه سرد تنظیم کنید و تمام قسمت‌هایی را که ممکن است خیس مانده باشند سشوار بکشید. همچنین می‌توانید از پودر‌های جاذب رطوبت حاوی عوامل ضدقارچ هم برای بدن و کفش‌هایتان استفاده کنید.



ادامه مطلب
[ سه شنبه هفدهم خرداد 1390 ] [ 8:16 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(19); نظر بدهید
جواب یک دانشجوی دانشگاه واشینگتن به یک سؤال امتحان شیمی آنچنان جامع و کامل بوده که توسط پروفسورش در شبکهء جهانی اینترنت پخش شده و دست به دست میگرده خوندنش سرگرم‌کننده است . 
 
پرسش: آیا جهنم اگزوترم (دفع‌کنندهء گرما) است یا اندوترم (جذب‌کنندهء گرما)؟ 
 
اکثر دانشجویان برای ارائهء پاسخ خود به قانون بویل-ماریوت متوسل شده بودند که می‌گوید حجم مقدار معینی از هر گاز در دمای ثابت، به طور معکوس با فشاری که بر آن گاز وارد می‌شود متناسب است. یا به عبارت ساده‌تر در یک سیستم بسته، حجم و فشار گازها با هم رابطهء مستقیم دارند. 
 
اما یکی از آنها چنین نوشت: 
 
اول باید بفهمیم که حجم جهنم چگونه در اثر گذشت زمان تغییر می‌کند. برای این کار احتیاج به تعداد ارواحی داریم که به جهنم فرستاده می‌شوند. گمان کنم همه قبول داشته باشیم که یک روح وقتی وارد جهنم شد، آن را دوباره ترک نمی‌کند. 
پس روشن است که تعداد ارواحی که جهنم را ترک می‌کنند برابر است با صفر. 
برای مشخص کردن تعداد ارواحی که به جهنم فرستاده می‌شوند، نگاهی به انواع و اقسام ادیان رایج در جهان می‌کنیم. بعضی از این ادیان می‌گویند اگر کسی از پیروان آنها نباشد، به جهنم می‌رود. از آن جایی که بیشتر از یک مذهب چنین عقیده‌ای را ترویج می‌کند، و هیچکس به بیشتر از یک مذهب باور ندارد، می‌توان استنباط کرد که همهء ارواح به جهنم فرستاده می‌شوند. 
با در نظر گرفتن آمار تولد نوزادان و مرگ و میر مردم در جهان متوجه می‌شویم که تعداد ارواح در جهنم مرتب بیشتر می‌شود. حالا می‌توانیم تغییر حجم در جهنم را بررسی کنیم: طبق قانون بویل-ماریوت باید تحت فشار و دمای ثابت با ورود هر روح به جهنم حجم آن افزایش بیابد. اینجا دو موقعیت ممکن وجود دارد: 
 
1) اگر جهنم آهسته‌تر از ورود ارواح به آن منبسط شود، دما و فشار به تدریج بالا خواهند رفت تا جهنم منفجر شود. 
2) اگر جهنم سریعتر از ورود ارواح به آن منبسط شود، دما و فشار به تدریج پایین خواهند آمد تا جهنم یخ بزند. 
 
اما راه‌حل نهایی را می‌توان در گفتهء همکلاسی من ترزا یافت که می‌گوید: «مگه جهنم یخ بزنه که با تو ازدواج کنم!» از آن جایی که تا امروز این افتخار نصیب من نشده است (و احتمالاً هرگز نخواهد شد)، نظریهء شمارهء 2 اشتباه است: جهنم هرگز یخ نخواهد زد و اگزوترم است.
 
[ سه شنبه هفدهم خرداد 1390 ] [ 8:12 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(18); نظر بدهید

       ساختن موشک با استفاده از هیدروژن پری اکسید و نقره

برای این کار هیدروژن پری اکسید باید غلیظ شده باشد.(در حدود 90 درصد ) هیدروژن پری اکسید که در دارو خانه ها میفروشند غلظلتش درحدود 3 در صد است.فرمول شیمیایی هیدروژن پری اکسید H2O2 است.وقتی با نقره واکنش برقرار میکند نقره نقش کاتالیزور را بازی میکند.این واکنش اتم اضافه اکسیژن را ازاد کرده  اب و گرمای زیادی تولید میکند.گرما اب را به بخار تبدیل کرده که این بخار میتواند با سرعت بالا از نازل موشک خارج کند.
برای ساخت موشک میتوانید از بطری نوشابه های خانواده خالی استفاده کنید به این صورت که در نوشابه را سوراخ کوچکی بکنید(نقش نازل موشک) و مواد را در ان ریخته و در آن را ببندید واکنش انجام شده و بخار با سرعت از سوراخ به بیرون زده و اگر بطری نوشابه را بروی زمین بخوابانید این موشک حرکت خواهد کرد

آیا آرد (آرد گندم) میتواند منفجر شود؟

همه میدانیم که بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است . و میدانیم که نشاسته از کربوهیدرات ساخته شده است یعنی از به هم پیوستن زنجیره ی مولکولهای شکر  . هر کسی که  تا بحال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند )را اتش زده باشد میداند که شکر براحتی میسوزد , پس ارد هم میتواند.آرد و خیلی از کربوهیدراتهای دیگر میتواند اتش بگیرند وقتی انها در هوا بحالت گرد و غبار وجود دارد .فقط کافیه در هر متر مکعب 50 گرم یا بیشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود داشته باشد و مشتعل شود. ذره های آرد انقدر کوچک هستند که فورا میسوزند. وقتی یک ذره بسوزد بقیه ذره های نزدیکش را هم روشن میکند و انوقت شعله بوجود امده تمام ابر ارد را شعله ور کرده و منفجر میشود. تقریبا هر کربو هیدرات بصورت گرد و غبار  وقتی مشتعل شود منفجر خواهد شد .در خیلی از انبارهای آرد به همین صورت با یک جرقه یا یک منبع گرما باعت انفجار و اتش سوزی میشود.

[ سه شنبه هفدهم خرداد 1390 ] [ 7:59 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(17); نظر بدهید
http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/organic.html پایگاه جامعی از مجلات شیمی آلی

http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/inorganic.html پایگاه جامعی از مجلات شیمی معدنی

http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/physical.html پایگاه جامعی از مجلات شیمی فیزیک که بر حسب نام ناشر مرتب شده است

 http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/alpha.html پایگاه جامعی ازمجلات شیمی فیزیک که بر حسب الفبا مرتب گردیده است

http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/comp.html پایگاه جامعی از مجلات شیمی گرایش محاسبه

 http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/biological.html پایگاه جامعی از مجلات زیست شیمی

http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/tech.html پایگاه جامعی ازمجلات مهندسی شیمی

http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/environ.html پایگاه جامعی ازمجلات رشته شیمی گرایش محیط زیست و کشاورزی

 http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/analytical.html پایگاه جامعی از مجلات شیمی گرایش تجزیه

http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/material.html پایگاه جامعی از مجلات شیمی گرایش مواد

 http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/cj/general.html پایگاه جامعی از مجلات رشته شیمی گرایش عمومی

http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/people/ شیمیدانان کشورکانادا و ایالت متحده امریکا که برحسب نام سازمان و نام اشخاص مرتب شده اند

 http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/society.html#LSoc انجمنها وجوامع شیمیایی

http://www.ch.cam.ac.uk/c2k/data.html پایگاههای اطلاعاتی، سازمانها، آدرس پست الترونیکی گروههای بحث و گروههای خبری و ...

http://www.chemie.fu-berlin.de/chemistry/index/sites/www/ لیستی از پیوندهای شیمیایی در اینترنت، تقسیم بندی بر اساس قاره

 http://www.indiana.edu/~cheminfo/slaind98.html معرفی برخی سایتهای مربوط به رشته شیمی

http://chemed.tamu.edu/inquiry698/linksto.htm معرفی برخی از سایتهای مربوط به شیمی

http://uwadmnweb.uwyo.edu/Chemistry/News/chem_sites.htm برخی از سایتهای مفید شیمیایی

http://www.mpcfaculty.net/ron_rinehart/organic.htm سایتهای شیمی آلی

http://www.chemhelper.com/recfunsites.html برخی سایتهای جالب در شیمی آلی

http://www.public.iastate.edu/~acslocal/Interesting_Chem_Sites.html برخی سایتهای جذاب راجع به شیمی

 http://tccc.iesl.forth.gr/chemistry/academic_sites.html برخی از سایتهای دانشگاهی مربوط به شیمی

http://people.morehead-st.edu/fs/h.hedgec/sciteach.html وب سایتهای آموزشی شیمی

http://www.rsc.org/ اخبار، انتشارات، کنفرانسها،آموزش، تولیدات و معرفی برخی سایتها راجع به شیمی

http://www.chemie.de/?language=e یکی از بهترین سایتها دارای 774 لینک به جوامع شیمیایی، کتابها،مجلات، نرم افزارها،مشاغل و ... راجع به شیمی

http://www.chemistry.org/portal/a/c/s/1/home.html انجمن شیمی آمریکا

http://chemistry.about.com/index.htm?once=true& اخبار، مقالات خبری، سایتهای مرتبط، مطالب آموزشی، جدولهای تناوبی و ... راجع به شیمی

 http://chemistry.about.com/c/ec/1.htm با عضویت در این قسمت سایت می توانید بازیها و مطالب مربوط به شیمی برای کودکان را دریافت و یه سایتهای مرتبط دسترسی پیدا کنید

 http://www.chemweb.com/ در این سایت برای شما امکان جستجو در کتابها، مجلات، اخبار، نرم افزارها، پایگاههای اطلاعاتی، مشاغل و ... وجود دارد

 http://www.chemie.de/index.php3?language=e یک شاهراه الکترونیک از منابع مختلف موجود در وب برای شیمیدانان

 http://www.chemdex.org/ 4000 لینک به سایتهای مرتبط به شیمی

http://www.chemdex.org/index.php?sid=517188909&t=sub_pages&cat=220 معرفی سایتهای مربوط به چداول تناوبی

 http://www.chemdex.org/index.php?sid=517188909&t=sub_pages&cat=183 معرفی سایتهای مربوط به بیوشیمی، شیمی تجزیه

 http://www.chemdex.org/index.php?sid=517188909&t=sub_pages&cat=501 معرفی سایتهای مربوط به کنفرانسها، مجلات، گروههای خبری و ...راجع به شیمی

 http://www.chemdex.org/index.php?sid=517188909&t=sub_pages&cat=277 معرفی سایتهای مربوط به عناصر شیمیایی

 http://www.chemdex.org/index.php?sid=517188909&t=sub_pages&cat=314 معرفی سایتهایی مربوط به نرم افزارها و استانداردهای شیمی

 http://www.chemdex.org/index.php?sid=517188909&t=sub_pages&cat=230 معرفی سایتهای مربوط به شیمیدانان

http://pearl1.lanl.gov/periodic/default.htm جدول تناوبی برای دانش آموزان متوسطه

http://www.chemsoc.org/viselements/ یک تفسیر بصری از عناصر جدول تناوبی

http://www.chem.swin.edu.au/ مطالعه شیمی به وسیله کامپیوتر دارای برخی لینکهای جالب

http://www.chemie.fu-berlin.de/chemistry/bio/amino-acids.html اطلاعاتی از قبیل نام، اختصارات، آمینو اسیدها و فرمولها برای آمینو اسیدها می باشد. همچنین دارای مدلهای مولکولی نیز هست

http://www.netaccess.on.ca/~dbc/cic_hamilton/dictionary/a.html واژگان شیمیایی

http://wine1.sb.fsu.edu/chm1045/chm1045.htm یک متن کتاب درسی همراه با تمرینهای امتحان برای درس مجازی شیمی عمومی

 http://www.scidiv.bcc.ctc.edu/wv/101-online.html یک دوره آموزشی الترونیکی برای شیمی

 http://www.chem1.com/chemed/genchem.html لینک به بسیاری از وب سایت ها مربوط به شیمی عمومی

 http://www.oscar.chem.indiana.edu/cfdocs/libchem/acronyms/acronymsearch.html جستجو برای پایگاه سرنام ها

http://www.chemport.org/html/english/publishers_list.html مجلات تمام متن الکترونیکی در اینترنت

http://jchemed.chem.wisc.edu/ مجله آموزش شیمی

 http://vm.cfsan.fda.gov/~dms/chemist.html فهرستی از سایتهای مربوط به شیمی

http://www.1000dictionaries.com/chemistry_dictionaries_1.html 1000 دیکشنری مجانی انگلیسی

http://www.stanford.edu/~glassman/chem/index.htm حل مسایل و مشکلات دانشجویان کارشناسی، همچنین دارای لینک به سازمانها و موسسات مرتبط، مجلات الکترونیکی، کنفرانسها، منابع آموزشی، نرم افزارهای مربوط به شیمی، پایگاههای الترونیکی و ... می باشد

 http://www.chemistry.co.nz/chem.htm شیمی برای دانش آموزان و معلمان

http://www.knowledgebydesign.com/tlmc/tlmc.html یادگیری مسایل مربوط به شیمی

http://www.terrificscience.org/ یک مرکز آموزش شیمی

 http://www.ijc.com/ مجله اینترنتی شیمی

http://www.rsc.org/is/journals/current/perkin1/p1ppub.htm مجله Perkin Transactions 1

http://www.rsc.org/is/journals/current/perkin2/p2ppub.htm مجله Perkin Transactions 2

http://www.wiley-vch.de/publish/en/journals/alphabeticIndex/2005/ مجله European journal of

inorganic chemistry http://www.liv.ac.uk/chemistry/Links/links.html لینکهایی برای شیمیدانان، شامل لینکهای دانشگاهی، تجاری، منابع شیمی، نرم افزارها، مشاغل الکترونیکی و http://www.babayi.com/ سایت شیمی دبیرستان و پیش دانشگاهی به زبان فارسی http://www.iranpolymerinstitute.org/ شامل کتابخانه مرجع پلیمر ایران ، لیست محصولات ، جزئیات سمینار صنعت پلیمر ایران ، بانک اطلاعاتی پلیمرها و غیره به زبان انگلیسی http://chem.schoolnet.ir/ مباحث مربوط به شیمی به زبان ساده به زبان فارسی البته بیشتر مطالب عملی به زبان انگلیسی است http://www.chem4kids.com/ شیمی برای کودکان به زبان انگلیسی

[ دوشنبه دوم دی 1387 ] [ 10:17 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(15); نظر بدهید
تعیین دقیق زمان مرگ در جرم شناسی بسیار اهمیت دارد.اندازه گیری غلظت پتاسیم مایع زجاجیه روشی است که بیش از سه دهه از پیشنهاد و بررسی ان میگذرد.مصونیت ماده زجاجیه از آلودگی ،خون و باکتریها پس از مرگ ،سهولت نمونه برداری و عدم نیاز به کالبدشکافی از مزایای این روش محسوب می شود.تجزیه پتاسیم زجاجیه با دو روش الکترودهای یونی ویژه که یک روش پتانسیل سنجی است و نور سنجی شعله ای که یک روش طیف سنجی است انجام می گیرد.سپس مقدار پتاسیم بدست آمده با منحنیهای استاندارد غلظت یون پتاسیم بر حسب زمان مرگ که برای دو گروه سنی کودکان وبزرگسالان مجزاست،مقایسه می شود.
[ یکشنبه یکم دی 1387 ] [ 11:2 AM ] [ قاسم زارع ]

GetBC(14); نظر بدهید


لیست کل یادداشت های این وبلاگ